Mijn kind gaat naar zwemlessen

 

Zwemles vrijburgbad Vlissingen

Vorig jaar vlak voor de zomervakantie ging Jamie naar zwemlessen.

op de donderdagmiddag om 17:15, elke week naar zwemles. Hoe leuk Jamie het elke week gaat vinden en gaat leren is fijn om te zien. Wij hebben gekozen voor het AB pakket. begonnen in badje 1 voor de basistechnieken.

Na 8 weken ging Jamie naar badje twee. Als ouder ben je op zo’n moment super trots en blij dat je zoon al naar het volgend badje mag gaan. Des te meer je ook beseft dat hij nog maar 4,5 jaar is.

om de zes weken is er een kijkdag, vanaf badje twee moet je via een tv scherm in de katine kijken hoe je kind het doet, dus dan mag je met een kijkdag weer even mee kijken, en dan kan je naar een volgend badje gaan als je de technieken kan die je moet hebben voor het volgend badje.

Volgende week is het weer zover en dan zijn het kijkdagen, de zaterdag ervoor is het afzwemmen. Ik hoop dat Jamie nog even in badje twee blijft zitten omdat hij voor mijn gevoel nog zo kort in badje twee zit.

In badje vier mag je op de tribune zitten en mee  kijken met de lessen.

nu proberen we elke zondag met het oefenuurtje mee te doen om alle technieken goed onder de knie te hebben.

Deze blog schrijf ik dus nu ook in de o zo gezellige kantine en kijk ik ondertussen mee op het scherm.

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief