Lente in zicht

Spring / Lente

 

Het is nu al lekker langer licht savonds en in de ochtend komt het zonnetje al vroeg. Wat heb ik hier naar uit gekeken de afgelopen weken.

Zonnetje, de vrolijke mensen die blij worden van dit weer, de lange dagen, lekker buiten spelen en nog zo veel meer waar je van kan genieten als mens.

Ik heb binnenkort ook lekker vakantie van mijn werk en ook dan zijn de jongens vrij. Lekker spelen in de tuin, alles zomer klaar maken en het gezellig maken met spulletjes.

Dit weekend zijn we begonnen om een gedeelte, waar eerst een boom stond en nu weg is, te betegelen. Dus van het weekend tegels opgehaald, die we hopelijk deze week kunnen leggen. Tussendoor blijven we door werken maar in de avond hopen we het samen voor elkaar te krijgen.

Door de storm afgelopen maand hebben we nieuwe schuttingen moeten halen en nu moeten de laatste 3 aan de achterkant nog geplaatst worden. Ook hopen we dat deze week gereed te kunnen hebben.

Zaterdag viert mijn man zijn verjaardag en hopelijk zal het goed weer zijn zodat we lekker buiten kunnen zitten.

Een hoop te doen deze week, maar ik kan niet wachten tot het allemaal af is en we in de zomer onze grote zwembad weer mogen opzetten.

Welcome spring

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief