Druk weekend voor de boeg

100001Jippie het is weer weekend. Dit weekend hebben we een druk maar gezellig weekend te gaan. Ik heb er zin in!

Komende dinsdag 22 maart is mijn man jarig, daarom vieren we het morgen voor familie en vrienden. Het is wel altijd even druk, maar wel heel erg gezellig.

Morgen ochtend gaan we eerst met Liam naar voetjebal, gelukkig is dit nu lekker vroeg 9:00.

Na voetjebal is het tijd om de boodschappen en de taarten halen.

In de middag komt de visite pas, maar het moet natuurlijk spik en span zijn in huis. De kleine moet ook nog even rusten dus we hebben niet veel tijd. Zondag gaan we er een rustige dag van maken, we gaan we lekker zwemmen met het gezinnetje en volgens mij is het in de middag F1. De eerste race waar mijn man natuurlijk naar moet kijken.

Maandag moet ik natuurlijk weer werken, dat is mijn vaste dag. Dinsdag is ml jarig maar hij moet gewoon werken, in de ochtend ga ik gezellig op mijn neefje en nichtje passen, en in de middag helpen op school met de paaseitjes te verdelen voor donderdag. S’avonds gaan de jongens naar mijn moeder om daar te eten, en ml en ik gaan lekker samen uiteten naar onze favoriete restaurant.

Ik heb heel veel zin in volgende week, drukke week maar heb zin in de Pasen, de gezelligheid en het samen zijn met familie.

Ik wens mijn lezers een heel fijn weekend.

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief