Heerlijk weekend voorbij

IMG_20160320_153249

Het weekend is alweer voorbij en we zijn vandaag weer gaan werken. Ook al moet ik 1 dag deze week werken, onze drukke week is daarbij ook weer begonnen.

We hebben echt een heerlijk weekend gehad, zaterdag de verjaardag gevierd van ml.

Ondanks dat ik niet jarig was heb ik toch een cadeau gekregen. Ook al heb ik al zoveel nagellak, nieuwe daar ben ik altijd blij mee. Met dank aan m’n schoonmoeder dit prachtig lakje van Essence gekregen. Van deze collectie had ik nog niks.

IMG_20160319_175031

Gisteren zijn we met het gezinnetje naar het bos en het strand geweest. Het was heerlijk weer en de kinderen konden zich lekker uitleven. We begonnen in het bos en zijn doorgelopen naar het strand. Voor Liam was het best vermoeiend want hij heeft samen met papa de grote trap naar het strand zelf beklommen. Dus dat mannetje was best wel moe. Op het strand lag het helemaal vol met schelpen, we kwamen op het idee om er mee te nemen voor een nieuw idee.

20160320_143449

20160320_143432

Thuis hebben we een hele grote glazen pot waar we nu allemaal schelpen in gaan doen, zodat we mooie kaarsen in kunnen doen en dit buiten kunnen zetten. Gisteren zijn we ook nog in de tuin bezig geweest met de schutting plaatsen. Als dit klaar is gaan we opnieuw betegelen in de tuin. Heb helemaal zin om de tuin klaar te hebben en straks in de zomer onze grote zwembad neer te zetten van Intex.

Volgend weekend gaan we weer terug naar het strand om nog meer schelpen te zoeken, dan nemen we ook emmers mee, is toch wel handig als je nog heel veel schelpen nodig hebt.

Het was echt een heerlijk weekend, en ik kijk echt uit naar de zonnige dagen!!

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief