Ladival campagne samen smeren

Vorige week vrijdag is de campagne ‘Samen Smeren’ in Nederland gestart.
Een unieke campagne waarbij basisscholen in Nederland gratis zonnebrandcrème krijgen aangeboden plus een geanimeerd pakket lesmateriaal en video voor kleuters, met mascottes Brom & Brul in de hoofdrol.
Klasgenootjes worden zonmaatjes!
Doel van deze campagne: het verbranden van de kwetsbare kinderhuid tijdens het buitenspelen te voorkomen en jonge kinderen het belang van zonbescherming bij brengen.
Initiatiefnemer Ladival Zonbescherming komt in actie voor KWF Kankerbestrijding!

beeldsamensmeren

Klasgenootjes worden zonmaatjes !
Voor leerkrachten is het insmeren van 30 kleuters bijna onbegonnen werk en er is al überhaupt geen budget voor zonnebrandcrèmes op scholen. Ladival Zonbescherming komt met de oplossing: ze stellen duizenden flacons ‘Ladival voor Kinderen SPF 50’ beschikbaar aan basisscholen en ontwikkelden een praktische, doch doeltreffende methode om kleuters elkaar te laten insmeren.
Klasgenootjes worden ‘Zonmaatjes’!
Brom & Brul staan centraal in deze campagne.
Deze geanimeerde diertjes leggen in de leuke prentenboekjes, heldere video’s, praktische stappenplannen en kleurplaten uit waarom insmeren zo belangrijk is en hoe kleuters elkaar kunnen insmeren.
Op deze leuke manier is insmeren zo gepiept!
Na het insmeren krijgen kleuters een waar ‘smeerdiploma’ mee naar huis plus een te gek masker.
Op de website www.samensmeren.nl kunnen scholen het lespakket aanvragen, materialen downloaden en kunnen ouders meer informatie inwinnen.Inmiddels hebben al 400 ‘gezonde’ basisscholen het ‘Samen Smeren’ lespakket met gratis Ladival zonnebrandcrème ontvangen.

In actie voor KWF kankerbestrijding!!

Deze lente en zomer doneert Ladival Zonbescherming per verkochte flacon ‘Ladival voor kinderen’ 1 euro aan KWF kankerbestrijding!
Huidkanker is de meest voorkomende kankersoort in Nederland.
Dus laten we met zijn allen hier aan mee werken.

Bekijk hieronder de educatieve video van Brom & Brul

Youtube Brom & Brul

Wil je voor jou basisschool ook zo’n pakket aanvragen ga naar de website samen smeren

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief