Heerlijk weekend gehad

IMG_20160416_223748

Het weekend zit er weer op helaas!

Ondanks dat het weer buiten niet super was hier in Vlissingen was het weer genieten.

We hebben heel veel gedaan en daar ben ik best trots op.

Zaterdagochtend zoals altijd om 9:00 naar Voetjebal met Liam.
Dit blijft keer op keer hartstikke leuk met Liam, hij is zo fanatiek en gemotiveerd.
Ik was dit keer dan niet mee, maar als ik de verhalen hoor van mijn man en van Liam die er zelf over hoor praten was het weer super leuk.

Bij ons in de wijk was het zaterdag project Groen.
Het houdt in dat je deze dag al je puin en rotzooi kan deponeren in grote containers.
De gemeente rijdt rond met een wagen om te ondersteunen en de wijk wat opgeruimder te maken.

Samen met Jamie, bemand met een prikker en een vuilniszak, zijn we door de wijk gelopen en hebben we best veel afval opgeruimd.
Wat gooien veel mensen afval klakkeloos weg.
Op zo’n dag besef je dat en wij deden dan maar een klein deel van de wijk.

Jamie was zelf zo fanatiek bezig met opruimen dat hij bij terugkomst op locatie door ging met opruimen.  Het was voor de kinderen ook echt een leermoment.

20160416_103602

Jamie die zo gek is op vrachtwagens mocht zelf in de vrachtwagen even zitten. Dat was voor hem wel het toppunt van deze dag.

20160416_111217

We waren pas na de middaglunch klaar en moesten nog lunchen. Omdat de kinderen het zo goed deden hadden we een verrassing voor ze. We gingen gezellig naar de McDonalds om hun goed te belonen voor deze dag.

Toen we thuis kwamen waren we allemaal erg moe. Liam ging even slapen, Jamie ging lekker spelen en mocht een film kijken via Netflix. Samen met mijn man begonnen we aan de uitnodiging voor Jamie zijn kinderfeest.

Omdat onze printer het niet deed moesten we even bij een vriend de binnenkant uitprinten. Dit dus gedaan en weer snel naar huis. Die avond hebben we de uitnodiging inclusief de envelop, die bedrukt zijn met de juiste lettertype voorzien van naam, helemaal afgerond. We waren zo moe dat we op tijd gingen slapen.

Zondagochtend zijn de uitnodigingen helemaal gereed. Deze worden maandag meteen uitgedeeld aan 9 kindjes uit Jamie zijn klas. Na het ontbijt zijn we om de weekboodschappen gegaan, natuurlijk was het erg druk dus het duurde wat langer dan normaal. Manlief is veel op stap geweest met de jongens en ik in huis wat opgeruimd en gerust. Het was weer een super leuk maar echt druk weekend. Ik kijk al enorm uit naar volgend weekend, dan gaan we naar de dierentuin Blijdorp.

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief