All about last week

IMG_20160525_232953Een beetje laat helaas, maar ik heb het ook weer erg druk.

Graag vertel ik nog wat wij/ik vorige week heb gedaan.  

Natuurlijk was het vooral heel erg druk omdat Jamie zijn kinderfeestje vierde, maar daar komt nog een uitgebreide blog over.

Maandag

Dit keer hadden we met het gezin een extra lange dag vrij, we hebben ons dan vooral bekommerd om het huis aan kant te brengen en alles voor te bereiden voor woensdag, het kinderfeest van Jamie.

20160516_092411

Dinsdag

Was voor een keer een werkdag, normaal werk ik nooit op dinsdag, maar omdat een collega vakantie had mocht ik dit keer werken. Leuk! Andere cliënten en toch weer anders. Ml bleef dan ook thuis omdat we geen oppas hadden voor de jongens.

Woensdag

De dag dat onze jongen 5 jaar werd!! Het was een hele leuke maar super drukke dag. We waren daarom ook allemaal helemaal op toen alles was afgelopen. Hierover zal ik nog een leuke blog aan wijden en alle details over het feest geven.20160520_081432

Donderdag

Was een dag met meer rust. De jongens zijn beide om 13:00 naar school dus heb ik even mijn rust kunnen pakken. In de middag is Jamie weer gaan zwemmen.

Vrijdag

Die dag moest ik weer gaan werken. Jamie was die dag vrij, en mijn auto werd gemaakt door de garage (nieuwe distributie riem) dus ik werd gebracht door mijn schoonmoeder naar het werk.

Zaterdag

Ook het weekend was mijn werk dag. Jamie wilde heel graag mee. Dus is hij een ochtend mee gegaan zodat ml alleen met Liam naar voetjebal ging. Jamie heeft goed geholpen die dag en nog op het krijtbord buiten getekend.

20160521_094356

In de middag is mijn man met de jongens naar de opendag geweest van de dierenasiel. Ze vonden het erg leuk en kregen nog een goodiebag.

20160521_172303

Zondag

De zondag zouden we gaan brunchen met schoonfamilie, omdat mijn schoonvader 65 jaar was geworden.

helaas ging het niet door. Ml heeft die nacht heel veel pijn gekregen in zijn rug en kon zich nauwelijks bewegen. Laat staan 3 kwartier in een auto rijden. Dus dat is verplaatst naar een andere dag. We hebben daarom ook niet veel gedaan zondag, ik heb hem vooral verpleegd.

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief