Review: L’Oréal Elvive shampoo

9200000058022801_1

Een aantal weken geleden kreeg ik een pakketje binnen van bol.com.
In dit pakketje zaten 3 producten voor mijn haren in van L’Oréal, deze producten mocht ik voor hun gaan reviewen.
Omdat mijn eigen haar dat snel vet wordt was ik zeer benieuwd naar het gebruik van deze producten en natuurlijk het resultaat.


Je hebt maar een klein beetje shampoo nodig om je haren volledig te behandelen.
Na het gebruiken van deze heerlijke lijn ben ik hier zeer tevreden over.
Mijn haar is, na het wassen, na 3 dagen niet vet zoals ik normaal wel al snel heb na 2 dagen.
De combinatie met de shampoo en conditioner zorgt er wel voor dat je haar meer volume en glans krijgt.
De droog shampoo is niet echt mijn ding, en ik heb het idee dat mijn haar niet schoon aanvoelt als je met deze shampoo je haren wast, maar dit is natuurlijk iedereen zijn eigen persoonlijke mening.
Dus ik zou zeggen probeer het ook gewoon, want misschien vind jij het wel fijn.
De geur van de shampoo en conditioner zijn lekker, en zelfs na het wassen van je haren kan je nog genieten van deze geur. 

Ik raad deze producten zeker aan!

Bij bol.com kun je deze producten kopen, dan hoef je niet de deur uit en heb je je producten binnen 24 uur in huis. 
De  volgende informatie op mijn blog heb ik van de officiële website van L’Oréal.

TIJD VOOR EEN #HAIRDETOX!

Droog haar, normaal haar, vet haar… Iedere hoofdhuid beschemt het haar met langzaam vrijkomend talg. Wanneer er echter teveel talg op je haar zit, oogt het snel vet, zwaar en/of dof. Ook stress, vuil en een haarroutine die niet past bij jouw haartype kunnen ervoor zorgen dat je haar sneller vet wordt.

ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY

De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay lijn met drie soorten klei gaat voor een fris en luchtig resultaat dankzij de reinigende werking van klei. Zo krijgt jouw haar de hairdetox die het verdient.

DE KRACHT VAN 3 TYPEN FIJNE KLEI

KAOLINIET

Kaoliniet is een lichte, witte klei die bekend staat om zijn sterke absorberende kracht. 1 gram kaoliniet heeft het vermogen om een oppervlakte van 20m² te absorberen. Deze witte klei verfrist en revitaliseert het haar.

MONTMORILLONIET

Montmorilloniet heeft een zachte, waterabsorberende textuur. 1 gram kan een oppervlakte tot 800m² absorberen. Deze blauwe klei hydrateert tot in de punten.

ARGILE

Argileklei zijn kleine glibberige microscopische balletjes met een sterke reinigende werking en water absorberende werking. Deze groene klei reinigt de wortels intensief.

PERFECT VOOR IEDER MOMENT VAN DE DAG

Droogshampoo kan jouw redder in nood zijn. Voor elk moment van de dag, tussen de wasbeurten door. De Elvive Extraordinary Clay droogshampoo geeft instant frisheid; het haar wordt onmiddellijk gezuiverd, voelt lichter en luchtig aan en het volume wordt hersteld in slechts enkele minuten.

EXTRAORDINARY CLAYVERFRISSENDE SHAMPOO

HET PRODUCT

De Extraordinary Clay Shampoo combineert 3 typen fijne klei om het haar te reinigen en de schoonheid van uw haar te onthullen. Perfect voor normaal haar, dat neigt vet te worden.

HET RESULTAAT

Zorgvuldige reiniging en een intense hydratatie. Het haar krijgt een levendige glans en blijft tot 72 uur luchtig en fris*.

HOE TE GEBRUIKEN?

Aanbrengen op vochtig haar, zachtjes in het haar en in de hoofdhuid masseren en vervolgens uitspoelen.

9200000058022801

EXTRAORDINARY CLAYVERFRISSENDE CONDITIONER

HET PRODUCT

De Extraordinary Clay Conditioner combineert 3 typen fijne klei om het haar te ontwarren, te reinigen en de schoonheid van uw haar te onthullen.

HET RESULTAAT

Perfecte ontwarring, en een intense hydratatie. Het haar is glanzend, soepel en luchtig.

HOE TE GEBRUIKEN?

Na het wassen met shampoo aanbrengen over het gehele haar, met name op de lengtes en de haarpunten. 2 à 3 minuten in laten trekken voor het uitspoelen.

9200000058022799

EXTRAORDINARY CLAYCLAY SPRAY DROOGSHAMPOO

HET PRODUCT

De Extraordinary Clay Droogshampoo zorgt voor schoon en fris haar in één handeling. Ideaal om het wassen met shampoo uit te stellen, of om het haar extra verfrissing en volume te geven. Perfect voor ieder moment van de dag.

HET RESULTAAT

De formule verrijkt met kleideeltjes absorbeert na 2 minuten het overschot aan talg voor fris, luchtig haar vanaf de haaraanzet. Het haar is weer schoon en heeft een onweerstaanbare luchtigheid.

HOE TE GEBRUIKEN?

Te gebruiken op droog haar. Goed schudden voor gebruik, daarna sprayen op 30cm van het haar, met name op de haaraanzet. 2 minuten laten intrekken en voorzichtig borstelen.

9200000058110142

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief