Festival der Culturen

fb_img_1474623260749

Festival der Culturen is een gratis toegankelijk festival in Vlissingen dat jaarlijks wordt gehouden op het Weyevlietpark of zoals dit jaar eenmalig op de pleinen en omgeving van de Omnibus in Bossenburgh met een bezoekersaantal dat gemiddeld ligt rond de 2500 bezoekers.
Het algemene thema wat zij dragen is leefbaarheid voor bewoners, jong en oud en ongeacht culturele achtergrond. Door in te spelen van de Nationale Burendag is er een groot draagvlak binnen Vlissingen.
Dit jaar staat het thema ook in teken van het vergeten kind.
Kinderen staan bij ons altijd hoog in het vaandel.
Zo organiseren zij wekelijks drie dagen een speel­ en sportplein waar kinderen in hun eigen wijk veilig buiten kunnen spelen onder toezicht van een spel begeleider.
Op zaterdag 24 september van 13.00 tot 24.00 is er live muziek, foodtrucks­ en kramen, roofvogels demonstraties, kids middag, theater, dans, kindershow met Goochelaar Maggie en voornamelijk veel gezelligheid met een zeer ontspannen sfeer.

Dus heb je niks te doen morgen? Kom vooral naar dit leuke festival!!

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief