15 Disneyfilms op Netflix

netflix disney

 

Vandaag waren wij eens op Netflix aan het kijken wat voor Disneyfilms nu online staan.
Wij waren erg blij met wat we zagen met een Disneyfilm waarvan wij nog niet wisten dat deze nu al te zien zou zijn op Netflix.
De films die hieronder staan moet je echt hebben gezien, vooral nummer 1!

1.  Zootropolis 

Zootropolis is een stad als geen ander. Al snel merkt de optimistische Judy Hopps dat het voor een konijn in een politiekorps vol grote, stoere dieren niet makkelijk is. Ze wilt zich bewijzen en grijpt de kans om een zaak op te lossen meteen aan. Maar ze moet dan wel samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde. Walt Disney Animation Studio’s Zootropolis is een komisch avontuur geregisseerd door Byron Howard (Tangled) en Rich Moore (Wreck-It Ralph).

Zootropolis

Bekijk hieronder de trailer van Zootropolis:

2. The Good Dinosaur 

In een wereld waar de dinosauriërs nooit zijn uitgestorven leeft Arlo, een 70 meter hoge tiener-Apatosaurus met een groot hart. Nadat een traumatische gebeurtenis onrust veroorzaakt in Arlo’s rustige gemeenschap, gaat Arlo eropuit om de vrede te herstellen. Onderweg krijgt hij onverwachts gezelschap van een mens: het jongetje genaamd Spot.

The Good Dinosaur
Bekijk hieronder de trailer van The Good Dinosaur:

3. Binnenstebuiten
Riley wordt net als iedereen door haar emoties geleid: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in Hoofdkwartier, het bestuurscentrum in het hoofd van Riley. Daar geven ze haar advies voor de dingen van het dagelijkse leven. Riley en haar emoties doen hun best om aan het nieuwe leven in San Francisco te wennen, maar dan gebeurt er iets wat het Hoofdkwartier op stelten zet. Plezier, de belangrijkste emotie van Riley probeert er het beste van te maken, maar de anderen kunnen het maar niet eens worden over hoe ze moeten omgaan met de nieuwe woonplaats, het nieuwe huis en de nieuwe school.
insideout4000
Bekijk hieronder de trailer van Binnenstebuiten:

 4. Up
arl Fredricksen heeft er altijd al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan. Carl besluit om zijn jongensdroom alsnog uit te laten komen en bevestigt duizenden ballonnen aan zijn huis om zo naar de Zuid-Amerikaanse wildernis te vliegen. Hij ontdekt echter te laat dat hij een verstekeling aan boord heeft: het overenthousiaste achtjarige padvindertje Russell.
Up Disney
Bekijk hieronder de trailer van Up:

5. Finding Nemo
Toen visje Nemo nog maar een eitje was, verdwenen zijn moeder en zijn (pak ‘m beet) 288 broertjes en zusjes in de maag van een grote vis. Hierop zweert Marlin, zijn vader, dat hij Nemo nooit iets zal laten gebeuren. Als Nemo voor het eerst naar school moet, heeft zijn vader heel veel moeite om hem alleen te laten. En uitgerekend op die eerste schooldag, je zult het altijd zien, wordt Nemo gevangen door duikers en belandt hij in een aquarium in een tandartspraktijk. Marlin is vastbesloten zijn zoon terug te vinden en komt tijdens zijn zoektocht alle gevaren en wonderlijkheden van de oceaan tegen.
Finding Nemo
Bekijk hieronder de trailer van Finding Nemo:

6. Cinderella
Is de moderne versie van het oude klassieke Assepoester en wie kent deze film nou niet?
Cinderella
Bekijk hieronder de trailer van Cinderella:

7. Bolt
Bolt is een superhond. Althans, dat is hij wekelijks in zijn eigen TV-serie “American Dog”. Al denkt hij daar zelf heel anders over. Want als hij pardoes van Hollywood in New York terechtkomt, kan hij ineens niet meer op z’n superkrachten terugvallen. Samen met de zielige huiskat Mittens en Rhino, een aan TV verslaafde hamster in een plastic bal, moet Bolt zijn weg terug naar Hollywood proberen te vinden.
46346
Bekijk hieronder de trailer van Bolt:

8. Toy Story 2
Cowboy-pop Woody en speelgoed-astronaut Buzz zijn terug. Woody blijkt veel geld waard te zijn als verzamelobject, en wordt gestolen door een speelgoedverzamelaar. Buzz en het andere speelgoed van de jonge Andy proberen hem te redden.
toystory2bigstill
Bekijk hieronder de trailer van Toy Story 2:

9. Big Hero 6
Big Hero 6 draait om Hiro Hamada, een wonderkind en robotica-expert. Hij raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightech stad San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn beste vriend – de robot Baymax – sluit Hiro zich aan bij een team van onervaren misdaadbestrijders om de stad te redden. Gebaseerd op de gelijknamige Marvel comics.
Big Hero 6
Bekijk hieronder de trailer van Big Hero 6:

10. Bambi 2
Als de winter is aangebroken in het bos en Bambi er alleen voor komt te staan, vangt zijn vader hem op. Hij leert hem alles over het bos en de dieren, terwijl Bambi probeert om op eigen benen te staan.
Bambi 2
Bekijk hieronder de trailer van Bambi 2:

11. The Incredibles 
Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtszaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.
The Incredibles
Bekijk hier de trailer van The Incredibles:

12. Tinkerbell: Het geheim van vleugels

Reis mee met TinkerBell en haar elfenvriendjes naar het verboden mysterieuze Winter Woud. Nieuwsgierig en avontuurlijk als ze is wordt Tink geleid naar een grootse ontdekking, waardoor zij een magisch geheim onthult dat haar wereld voor altijd zou kunnen veranderen.

Tinkerbell: Het geheim van de vleugels

Bekijk hieronder de trailer van Tinkerbell: Het geheim van vleugels

13. De kleine Zeemeermin 2: terug in de zee
Na de blijdschap van de geboorte van hun dochtertje Melody, wacht Ariel en Erik een bedreiging. De wraakzuchtige zus van Ursula, Morgana, zorgt ervoor dat Melody haar ware zeemeerminafkomst niet mag ontdekken. Maar Melody waagt zich uiteindelijk in de zee en in haar droom een zeemeermin te zijn, wordt zij een pion in Morgana’s complot om te heersen over de Zeven Zeeën. Nu moet Ariel haar jeugdvriendjes Sebastiaan, Botje en Jutter weer bij elkaar brengen om haar dochtertje te redden en de harmonie in haar familie te herstellen. Keer terug naar hun wereld en beland in een zee van avontuur met dit magische en muzikale onderwaterballet!
De kleine Zeemeermin 2: terug in de zee
Bekijk hieronder de trailer van: De kleine Zeemeermin 2: terug in de zee

14. Sneeuwwitje en de zeven dwergen
Een jaloerse koningin probeert haar mooie stiefdochter Snow White kwijt te raken. Ze huurt een jager in om haar te vermoorden, maar hij kan het niet over z’n hart verkrijgen om haar ook echt te doden. Ze besluit te schuilen bij zeven dwergen in hun huis in de bossen. De koningin neemt hier geen genoegen mee en probeert haar stiefdochter alsnog om te brengen.
sneeuwwitje en de zeven dwergen huisje
Bekijk hieronder de trailer van: Sneeuwwitje en de zeven dwergen

15. Chicken Little
In een wereld vol pratende dieren leeft ook “Chicken Little”. Nadat hij bijna z’n stad vernietigt met een vals alarm, wordt hij door de gehele bevolking met de nek aangekeken. Totdat de Aarde daadwerkelijk wordt overvallen door een invasie van buitenaardse wezens en het aan de kleine kip en zijn vriendjes is om deze te redden…
chicken_little_
Bekijk hieronder de trailer van: Chicken Little

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief