Disney favorietes

walt_disney_pictures

Als je mij al langer kent moet je weten dat ik dol ben op Disney!
Al van kleins af aan had ik mijn favoriete Disney figuren en de liefde voor Disney is met de nieuwe films die uit zijn gekomen de afgelopen jaren flink gegroeid.
Het is daarom ook niet voor niks dat ik het liefst elk jaar naar Disneyland Parijs wil gaan.
Ik ben blij dat mijn kinderen Disneyland ook super leuk vinden en naarmate ze groter worden hebben ze ook een eigen favoriet.
In deze blog vertel ik je vandaag welke favoriete ik heb.

Mijn nummer 1 favoriet is echt Belle van de film Belle en het Beest, ik kan ook echt niet wachten tot we 17 maart zijn als de film in de bioscopen zal draaien.
De film Belle en het Beest heeft nog opvolgers en deze heb ik vroeger grijs gedraaid, en natuurlijk deze heb ik ook in mijn collectie.

In mijn eigen kamer (ja ik heb een eigen kamer in huis, mijn man heeft zijn eigen gameroom), staat een vitrine kast met mijn Disney verzameling, daarvan staat 1 gedeelte vol met Belle en het Beest spullen uit Disneyland Parijs.
We zijn een aantal jaar geleden naar de musical Belle en het Beest geweest en dat was echt wauw, vind het ook erg jammer dat ik niet naar de musical ben geweest afgelopen jaar.
Belle en het Beest Cover

Belle en het Beest covers

Mijn volgende Disney favoriet is Merida van de film Brave.
Deze film kwam uit in 2012 jammer genoeg heb ik deze film nog niet op dvd.
Omdat ik nog niet veel heb van Merida gaan we in Disneyland Parijs eens goed kijken wat er allemaal is. Het is jammer dat de winkels niet heel veel hebben van Merida.
Maar deze film is ook echt een favoriet van me.

Brave Merida

Een andere favoriet van mij is Finding Dory, deze film hebben we vorige maand gezien en het hele gezin vond deze film erg leuk.
Dory was al een favoriet toen Finding Nemo uitkwam.

Finding Dory Disney

Mulan is een film die ik nog heel goed kan herinneren dat ik als kind met mijn vader naar de bioscoop ging. Deze film vond ik zo leuk en is een blijvertje om te zien.

Disney Mulan

Een film die niet kan ontbreken uit je favoriet is toch Frozen!
Liam is helemaal fan van Frozen dus deze film hebben we zo vaak gezien dat we deze wel kunnen dromen.
We vonden het ook erg jammer dat de film niet meer op Netflix stond, er is nu wel een nieuwe Frozen film op Netflix Frozen Fever dit is een kort filmpje maar wel heel leuk.
Disney Frozen

Disney Frozen Fever

Heb jij een favoriete Disney karakter of film? Ik ben benieuwd welke en zou het leuk vinden als je dit hieronder als reactie geeft. 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief