Disney 25 year anniversary

Disneyland parijs 25

Elke dag komt er via de Facebook pagina van Disneyland Parijs wel een bericht naar buiten wat er voor nieuws komt vanaf 26 maart in Disneyland Parijs.
Zoals je weet gaan wij in April naar Disneyland en ik als Disney fan kan dus echt niet wachten tot het dan ook zover is.
Vandaag vertel ik dan ook de nieuwste feiten die je vanaf 26 maart gaat meemaken in Disneyland Parijs!

De spectaculaire show Disney Illuminations

Disneyland 2017

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door de duizelingwekkende Disney Illuminations avondshow leidt. Klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.

Disney Stars On Parade 

Disneyland 2017

Steel de show in het Disneyland® Park bij Disney Stars on Parade. Doe een vreugdedansje terwijl Mickey en zijn vrienden voorbijkomen op de betoverende nieuwe paradewagens, waaronder een vuurspuwende draak, die je meer dan ooit de magie van de Disney verhalen vertellen!

Mickey presents: Happy Anniversary Disneyland® Paris

Disneyland parijs 2017

Vier 25 jaar betovering met Mickey presents: Happy Anniversary Disneyland® Paris. Mickey en zijn beroemde vrienden Knabbel en Babbel, Goofy en vele andere komen bijeen voor een verjaardagsshow om nooit te vergeten.

Een sprookjeswals met de Disney Princsessen

Een sprookjeswals met de Disney Princsessen

Ga met je kleine prinsjes en prinsesjes naar Royal Castle Stage in het Disneyland® Park voor The Starlit Princess Waltz. Het hele hof van Disney Princsessen, zoals Belle, Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje, geven hier een majestueus bal voor onze 25e verjaardag.

 Mickey and the Magican Show

Toveren met de Mickey And The Magician show

Hocus pocus pilatus pas – laat je betoveren door Mickey and the Magician, onze adembenemende nieuwe show – vanaf 18 maart 2017 t/m 7 januari 2018 te zien in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios® Park. Kijk vol spanning toe hoe Mickey zijn best doet om de magie in de vingers te krijgen. Ontdek op een geheimzinnige zolder vreemde schatten uit verre landen en bewonder de knappe toverkunsten van Disney figuren zoals Geest, Rafiki en Elsa. In een prachtig decor en met indrukwekkende special effects presenteert dit zang-en-dansspektakel je de betovering van pure magie.

Star Wars verovert Space Mountain

Star Wars verovert Space Mountain

Lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain*, een avontuurlijke update van deze klassieke ruimteattractie. Voeg je bij de Rebel Alliance en vind je weg door een zwerm Imperial TIE Fighters voordat je het gevecht aangaat met een dreigende Star Destroyer.

Star Tours strikes back!

Star Tours strikes back!

Bereid je voor op nog meer spanning in de galaxy far, far away, met Star Tours: the Adventures Continue*, binnenkort in Discoveryland. Met meer dan 70 missiecombinaties reis je naar de exotische werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, de Death Star en nog veel meer! Ga mee met onze Star Wars Figuren in deze spannende 3D-attractie waar elke bestemming unieke verrassingen voor je heeft!

Zoals je hebt kunnen lezen gaat er een hoop veranderen vanaf 26 maart.
Wil je meer informatie krijgen over het boeken van je Disney avontuur dan raad ik je zeker aan om naar de website te gaan van Disneyland Parijs
En kom je er niet uit dan raad ik je zeker aan om even te bellen, dit hebben wij ook gedaan toen we nog wat vragen hadden over onze reis naar Disneyland.
Het nummer voor vragen is: 0900 34 76 39 65

Als je vóór 28 februari boekt bij Disneyland dan krijg je 2 nachten en 2 dagen gratis.

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief