PLAYMOBIL | BELEEF DE ONDERWATERWERELD

unnamed (1)

Kinderen staan graag met hun neus tegen de grote ruiten van aquaria geplakt om te zien wat er diep in de zee te beleven is. Tropische vissen, haaien en meer aan de oppervlakte zeehonden en pinguïns; de onderwaterwereld is enorm geliefd. Disneykreeft Sebastiaan zong al: ‘Het is hier zo mooi beneden, Dat vind je daarboven niet.’ En zo is het! Op veler verzoek komt PLAYMOBIL nu met een fenomenale onderwater fantasiewereld: Het Zee Aquarium. Met de verschillende onderdelen kunnen kinderen nu zelf de baas zijn over hun eigen aquariumpark inclusief groot bassin, aquariumshop en andere speelse toevoegingen. En als ze de verantwoordelijkheid en het verzorgen van pinguïns even zat zijn, kunnen ze lekker ontspannen als bezoeker door het park wandelen.

Om de beleving voor kinderen zo realistisch mogelijk te maken, zijn het grote bassin en het pinguïnverblijf vulbaar met water. Bij het aquarium horen een kijkkoepel, terras en een verzorgersplatform. In het aquarium wonen onder meer twee beweegbare zeeleeuwen die heel wat kunstjes kunnen met een bal, hamerhaaien en de meest prachtige vissen. De collectie is aan te vullen met een aquariumshop, klein waterbassin en verschillende dieren, waaronder een inktvismama met haar jong, pelikanen en schildpadden

unnamed

Family Fun
De onderdelen van het PLAYMOBIL Zee Aquarium zijn te koop bij speelgoed- en webshops zoals bol.com, wehkamp.nl en intertoys.nl. Alle onderdelen van het aquariumpark horen bij het PLAYMOBIL Family Fun thema, waarin gezelligheid en uitjes met de familie centraal staan. Andere collecties van dit thema zijn bijvoorbeeld het recentelijk gelanceerde PLAYMOBIL Cruiseschip en het PLAYMOBIL Vakantie-eiland met strandbar. De Family Fun collecties zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over PLAYMOBIL
Sinds 1974 is PLAYMOBIL – het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. Er werden inmiddels 3 miljard van de populaire en kenmerkende speelfiguren en talloze speelwerelden geproduceerd, om kinderen in meer dan 100 landen wereldwijd speelplezier te bezorgen.

Liam zou deze Playmobil set heel graag willen hebben, toen ik deze blog aan het schrijven was keek hij zijn ogen uit. 
In Juli is hij pas jarig dus hij moet dan nog wel even wachten. 
Maar dit staat zeker op zijn verlanglijst. 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief