‘meer HEMA’ klantenpas


card

Meer dan één miljoen Nederlanders zijn al in het bezit van een ‘meer HEMA’ klantenpas. Hiermee sparen ze voor kortingen en persoonlijke aanbiedingen op bijvoorbeeld leuke kinderkleding, decoratie voor in huis of een lekkere fles wijn. Maar wat als je gebruik wilt maken van 25 procent korting op kinderkleding en je nog niet genoeg punten hebt? Tussen 20 februari en 5 maart sparen zowel nieuwe als bestaande ‘meer HEMA’ klantenpasgebruikers het dubbele aantal punten met hun (digitale) klantenpas, tijdens de Stapel op Stapelen-weken. Nog sneller sparen voor fijne kortingen dus! Kijk op www.hema.nl/meerhema voor meer informatie.

Tijdens de Stapel op Stapelen-weken krijgen klanten met de (digitale) klantenpas van HEMA voor iedere euro die zij besteden bij HEMA een dubbel aantal punten, welke je inwisselt voor een maandelijks wisselend aanbod aan vouchers die korting geven op verschillende producten. Hierdoor heb je zelf invloed op welke producten je korting krijgt. En dat vinden we belangrijk, blijkt uit onderzoek. Voor de introductie van de ‘meer HEMA’ klantenpas deed HEMA onderzoek onder 1.000 Nederlanders waaruit bleek dat 61 procent van de vrouwen het liefst spaart voor een product naar keuze. Logisch, want je wordt niet alleen blij van artikelen met korting voor de kids, maar beauty-producten of een fijne BH met korting is ook leuk!

‘Meer HEMA’ op z’n leukst:

  • Je spaart punten voor extra korting
  • Voor elke euro een punt, waarbij een dubbel aantal punten bij de Stapel op Stapelen-weken
  • 25 punten welkomstcadeau
  • Tot 2 april vijf euro korting op je volgende aankoop
  • Gratis tompouce met je verjaardag
  • Digitaal en/of met plastic pas te gebruiken
Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief