SOURCY MAAKT WATER DRINKEN VOOR KINDEREN LEKKER


Kinderen krijgen vaak te veel suiker binnen via hun voeding. Door vaker water aan te bieden in plaats van zoetere drankjes kunnen ouders de suikerinname van hun kinderen op een makkelijke manier verlagen. Maar helaas zijn sommige kinderen niet aan het water te krijgen, en kiezen ouders toch voor een zoete optie met suikers. Om juist díe ouders te helpen, komt Sourcy met een goede keuze in een pakje voor kinderen: Water met een Fruitsmaakje. Dat is bronwater met fruitsmaak en zonder bubbels, suiker, zoetstoffen, E-nummers en zuren die de tandjes kunnen aantasten. Het is 99,9% bronwater en 0,1% natuurlijk fruitaroma voor een banaan- of sinaasappelsmaak, en 99,7% bronwater met 0,3% natuurlijk fruitaroma voor een aardbeismaak. Sourcy Water met een Fruitsmaakje is daarmee uniek in de markt; het kan zonder zorgen de hele dag gedronken worden, net als water. 

Alle kinderen aan het water
Het Voedingscentrum adviseert om kinderen een liter water per dag te geven, maar in de praktijk lukt dat lang niet altijd. Een veelgehoord argument van kinderen is dat water ‘vies’ is of ‘saai’ smaakt. Om hun kinderen voldoende te laten drinken kiezen ouders dan toch voor zoetere drankjes.
Uit onderzoek* blijkt dat meer dan de helft (51%) van de ouders pakjes meegeeft aan hun kinderen. Dat is makkelijk voor op school, bij de sportles of voor onderweg, en ze drinken het tenminste. Maar omdat de meeste pakjes drinken veel (fruit)suiker bevatten, zijn er al scholen (7%) die zoete drinkpakjes verbieden. Een beker water meegeven is een optie, maar als die vol weer mee naar huis komt, heeft dat ook weinig zin. Sourcy komt daarom nu met een antwoord: Sourcy Water met een Fruitsmaakje. Een nieuwe en lekkere manier om alle kinderen aan het water te krijgen.
 
Beleving van zoet, maar niet de nadelen
Water met een Fruitsmaakje van Sourcy heeft wél de smaak van fruit, maar níet de nadelen in de vorm van suiker en zuren. Dat komt door het gebruik van natuurlijk fruitaroma, dat in een minimale hoeveelheid al zorgt voor smaak en geur. Sourcy Water met een Fruitsmaakje bevat 0,1% (sinaasappel en banaan) tot 0,3% (aardbei) natuurlijk fruitaroma; verder is het puur water uit de Sourcy-bron in Bunnik. Voor deze innovatie ging Sourcy een samenwerking aan met Disney. Elke smaak heeft zijn eigen figuurtje: Mickey Mouse (aardbei), Donald Duck (banaan) en Pluto (sinaasappel). De verpakking bestaat uit zes pakjes van 0,2 liter en heeft een consumentenadviesprijs van €1,59.**
Over Sourcy
Sourcy mineraalwater is puur, natuurlijk en uit Nederlandse bodem. Het heeft een reis van 1250 jaar achter de rug voordat het zich Sourcy mocht noemen. In die eeuwen is het via de Utrechtse Heuvelrug naar de bron in Bunnik gesijpeld en door die natuurlijke filtering heeft het zijn unieke smaak en samenstelling gekregen. Met zijn evenwichtige en natriumarme mineralenbalans is Sourcy geschikt voor kinderen van alle leeftijden, zelfs voor baby’s. Sourcy is één van de merken van frisdrankbedrijf Vrumona. Deze innovatieve dorstlesser heeft als missie voor elke dorst een gezondere keuze te bieden, onder andere door het reduceren van suiker en kilocalorieën in zijn producten. Zie voor meer informatie www.sourcy.nl.
Afgelopen weekend zag ik deze pakjes bij de Albert Heijn XL in Vlissingen, en ik zei tegen mijn man nog dat we deze echt moeten gaan halen voor als we naar Disneyland Parijs gaan.
Nu ik nog meer informatie weet over deze pakjes en wat erin zit voor de jongens ben ik zeker van plan om ze te halen wat ik het meest ideale vind is de draaidop op deze pakjes.!
Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief