LEGO® STAR WARS™ leesboeken (7+)

Na het succes van de LEGO NINJAGO™ leesboeken liggen vanaf nu twee gloednieuwe leesboeken in de winkel, dit keer in het thema LEGO Star Wars. In De moedige R2-D2 en Han Solo’s avonturen beleven twee van de grootste Star Wars helden een episch avontuur. De boeken staan garant voor urenlang avontuurlijk speelplezier en door het thema, de schrijfstijl en de illustraties spreken ze alle kinderen aan, ook de kinderen die wat minder graag lezen. 

Wie krijgt een van de grootste en belangrijkste missies in het sterrenstelsel toevertrouwd? Wie kan voorkomen dat zijn vrienden in een soepketel worden gekookt? En wie helpt onze helden als een premiejager hen wil ontvoeren? R2-D2 natuurlijk! Op deze vastberaden droïde kun je altijd een beroep doen als je in de problemen zit. Al zijn moedige avonturen lees en beleef je in De moedige R2-D2.

In Han Solo’s avonturen doet Han Solo zijn uiterste best om grootse avonturen te vermijden, maar ze lijken vanzelf op zijn pad te komen. Ontdek wat er gebeurt als hij zijn vrienden en zijn geliefde ruimteschip, de Millennium Falcon, kwijtraakt in dit spannende, nieuwe boek uit het LEGO Star Wars-universum.

Kortom, deze boeken mogen niet ontbreken in de verzameling van LEGO Star Wars fans!

De LEGO Star Wars leesboeken zijn geschikt voor lezers vanaf 7 jaar en zijn online en bij boekhandels in Nederland en in België verkrijgbaar voor € 8,95 per stuk.

Jamie zat bij mij toen ik deze e-mail ontving en dat ventje werd helemaal blij en vroeg meteen wanneer hij deze boeken mag halen. 
Er staat wel bij vanaf 7 jaar, maar Jamie houdt van boeken en wij lezen heel graag voor.
Dus deze boeken gaan wij natuurlijk aanschaffen voor onze grote star wars fan.

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief