Klaar voor het nieuwe schooljaar met HEMA

Met het nieuwe schooljaar in zicht is het HEMA schoolassortiment vanaf vandaag verkrijgbaar. De uitgebreide collectie kenmerkt zich door verschillende series met thema’s zoals: tribal, girly, tropical, rainbow, craft en graphic line play. Alle items binnen een serie zijn op elkaar afgestemd middels kleuren en designs, maar de collectie is zo opgesteld dat producten uit verschillende series ook erg leuk te combineren en te personaliseren zijn. Het assortiment bestaat uit een groot scala aan alle benodigde schoolspullen, waaronder ook lunchboxes en rugzakken. De gehele schoolcollectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen in en via hema.nl.

Make your own rainbow
Deze serie kenmerkt zich door acht verschillende kleuren die zorgen voor een mooi regenboog effect. De serie bestaat onder andere uit allerlei verschillende soorten mappen, stickervellen, notitieboekjes, washitape, pennen en gummen, verkrijgbaar in alle acht de kleuren. Leuk om te combineren met items uit andere series.

Tropical
De tropische serie is te herkennen aan een opvallend en kleurrijk design, opgeleukt met tropische vogels en bloemen. De serie bestaat onder andere uit agenda’s, pennen, sticky notes, etuis, schriften en mini markers.

Tribal
Deze stoere serie wordt gekenmerkt door een tribal print in verschillende kleuren, met zwart en blauw als uitgangspunt. De collectie bestaat onder andere uit pennen, potloden, sticky notes, etuis, stickers, schriften, agenda’s en lunchboxes.

Craft
Geef je liever een eigen draai aan jouw schoolspullen? Dan is de craft serie ideaal. De serie bevat alle benodigde producten, met een basic design. Perfect om met de verschillende stickers en washitape te personaliseren.

Gradient
De gradient serie kenmerkt zich door een overloop in verschillende vrolijke kleuren. Deze serie bestaat onderandere uit potloden, schriften, kaftpapier, snelhechters, etuis , etiketten, mini markers en lunch boxes.girly
De girly serie bestaat uit een collectie met veel pastelkleurige accenten en veel van de producten zijn voorzien van een hartjes-, katjes- of bloemetjesdesign. Deze serie bestaat onder andere uit washitape, schriften, kaftpapier, snelhechters, etuis , etiketten, mini markers en pennen.

 

Girly
De girly serie bestaat uit een collectie met veel pastelkleurige accenten en veel van de producten zijn voorzien van een hartjes-, katjes- of bloemetjesdesign. Deze serie bestaat onder andere uit washitape, schriften, kaftpapier, snelhechters, etuis , etiketten, mini markers en pennen.

 

Graphic line play
De graphic line play serie kenmerkt zich door een grafische print met opvallende kleuren. Deze serie bestaat onder andere uit washitape, schriften, kaftpapier, snelhechters, etuis , ettiketten, mini markers en een leuke agenda met insteekhoes.

Beautynezz
Samen met HEMA heeft Joy van Beautynezz, naast haar eigen schoolagenda, een hele eigen schoollijn ontworpen. De collectie kenmerkt zich door de vrolijke pastelkleuren roze en groen. Opgeleukt met verschillende prints en quotes van Joy. De Beautynezz collectie is exclusief bij HEMA verkrijgbaar en bestaat onder andere uit een agenda, kaftpapier, etiketten, notitieboekjes, pennen, een etui en washitapes.

Als ik nog op school zou zitten zou ik zeker mijn aankopen doen bij de Hema!!
De notitie boekjes vind ik erg leuk!
Ik denk dat ik de notitie boekjes toch zal gaan kopen.

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief