Kleintjes ontwikkelen zich spelenderwijs met Play-Doh Spelen & Leren

Wie is er niet opgegroeid met de zachte en kleurrijke klei van Play-Doh? Het begon heel lang geleden heel simpel met de welbekende potjes. Maar al jaren lang verschijnen er elk jaar vrolijke speelsets en recent de digitale Play-Doh Touch app waarmee je Play-Doh tot leven brengt op je scherm.

Deze zomer verrast Play-Doh weer! Nu met de allereerste educatieve serie: Play-Doh Spelen & Leren. Voor ouders, juffen, meesters, opa’s en oma’s die het leuk vinden om samen met
de kindjes getallen, cijfers, kleuren en vormen te ontdekken.

Ik ben 2 en ik tel al mee!
Met de Spelen & Leren sets leren peuters vanaf 2 jaar al boetserend letters, cijfers, kleuren en vormen ontdekken. De attributen die gebruikt worden zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes. En dat is ook goed voor de fijne motoriek. Samen met het Samen Spelen boekje krijg je tips om opdrachtjes te doen die passen bij het ontwikkelingsniveau van jouw kind. Het niveau varieert van makkelijk naar minder makkelijk. Kleine succesjes zijn een groot feest voor je kleintje. Maar leg er nooit te veel druk op. Het moet immers wel een spelletje blijven.

Play-Doh Cijfers & Tellen
Leren tellen kan best lastig zijn, maar met de Cijfers & Tellen speelset wordt het een feest. De cijferkaarten en speelmatten helpen de kinderen bij het ontwikkelen van getalherkenning, getalbegrip, tellen, leren kijken en vergelijken en tellen. En de vriendelijke zeedieren maken het leren tellen nog een heel stuk leuker!
Kijk voor een demonstratie op facebook.com/PlayDohNL.

Play-Doh Kleuren & Vormen

Met deze set leren kinderen met de verschillende vormpjes en kleuren zoeken & herkennen, sorteren & combineren en kijken & vergelijken. Maak een dik of dun vormpje en versier ‘m met patroontjes.. alles is mogelijk! Door de twee zijden van de vormen te benutten kan je de grootte variëren.

Play-Doh Letters & Taal
Als je klein bent, lijken lezen en schrijven wel pure tovenarij! Met  Letters&Taal van Play-Doh licht je een tipje van de sluier op van dit grote geheim. Samen met de kleine oefen je letterherkenning en klanken. De verschillende activiteiten en speelmatten zorgen ervoor dat een basis wordt gebouwd die de lees – en schrijfvaardigheden ontwikkelt. Een en al pret en verwondering!


Play-Doh Structuren en Gereedschap
Door te spelen met Structuren en Gereedschap stimuleert het kind de ontwikkeling van de zintuigen en de fijne motoriek. Het is een groot plezier, waarbij de kleintjes figuren maken die hun spieren en motoriek op scherp zetten. Maak grappige patroontjes in de zachte Play-Doh. Begin met het kiezen van de leukste steekvormpjes, en versier ze met de patroonrollers.

Voor meer informatie over Play-Doh: http://playdoh.hasbro.com/nl-nl
 
De producten van Play-Doh zijn verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en webshops.

Leeftijd: 2+

Play-Doh blijft leuk om in huis te hebben! 
Wij zijn er echt fan van. 
Het is leuk om met je kinderen samen spelenderwijs te leren met letter & cijfers of de vormen als ze die nog niet goed kennen. 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief