Spookalarm: met de PLAYMOBIL Ghostbusters op spokenjacht


De afgelopen weken waren er steeds vaker berichten over paranormale gebeurtenissen en vreemde waarnemingen. Alle geesten en spoken opgepast: eindelijk zijn de PLAYMOBIL Ghostbusters er! Zojuist kwam het bericht binnen dat de Ghostbusters Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore hun intrek nemen in kinderkamers en samen met alle kleine en grote fans op spokenjacht gaan.


De laatste tijd waren er in de PLAYMOBIL-wereld regelmatig meldingen van mysterieuze geluiden, rare gewaarwordingen en rondzwevende meubels. En ineens dook ook overal groen slijm op… De onverklaarbare gebeurtenissen trokken overal de aandacht en zorgden voor nogal wat speculatie, zelfs de politie was radeloos.

Volgens de laatste berichten zijn spoken verantwoordelijk voor alle commotie: de Ghostbusters™ brandweerkazerne slaat alarm! Maar gelukkig is de redding nabij, de Ghostbusters kunnen in hun Ecto-1 overal in een mum van tijd zijn. Of het nu gaat om Slimer of de Terror Dogs, de iconische parapsychologen kunnen met hun PKE-meters elk spook opsporen, al verstopt deze zich nog zo goed. Met de apparatuur van de Ghostbusters kunnen de spoken overal ontdekt en gevangen worden, of ze zich nu schuilhouden in de kinderkamer, het keukenkastje of op zolder. Maar wacht! De Stay Puft Marshmallow Man waart nog rond in de stad… Lukt het de Ghostbusters om hun tot nu toe sterkste tegenstander te verslaan?

Alle spoken opgepast! De PLAYMOBIL Ghostbusters krijgen hulp van talloze kleine Ghostbustertjes. Protonstralen en spokenvallen in de aanslag, de jacht kan beginnen!

De Ghostbusters-speelwereld van PLAYMOBIL in één oogopslag:

Ghostbusters Brandweerkazerne (45 x 27,5 x 45,5 cm), compleet ingerichtž auto Ecto-1 met origineel sirenegeluid en blauw zwaailicht ž met de Ghostbusters Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Egon Spengler en de personages Janine Melnitz, Louis Tully, Dana Barrett ž Slimer en hotdogkraam, Stay Puft Marshmallow Man, Terror Dogs, bibliotheekspook en andere spoken ž  een heleboel actieaccessoires: protonpack en -straler, PKE-meter, Ecto-Goggles etc. žAanbevolen vanaf 6 jaarž.

9219 Ghostbusters™ brandweerkazerne
9220 Ghostbusters™ Ecto-1
9221 Stay Puft Marshmallow Man
9222 Slimer en hotdogkraam
9223 Venkman en Terror Dogs
9224 Spengler en geest

Over PLAYMOBIL
Sinds 1974 is PLAYMOBIL – het systeemspeelgoed dat door Hans Beck werd bedacht – een klassieker in vele speelkamers van kinderen. PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. Er werden inmiddels 3 miljard van de populaire en kenmerkende speelfiguren en talloze speelwerelden geproduceerd, om kinderen in meer dan 100 landen wereldwijd speelplezier te bezorgen.

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief