Sourcy Water met een Fruitsmaakje introduceert favoriete kindersmaak: Appel

 

Sourcy Water met een Fruitsmaakje, speciaal water voor kinderen, voegt een nieuwe smaak toe aan haar assortiment: Appel. Een verantwoord appeltje tegen de dorst voor kinderen die niet graag water drinken en een traktatie voor kinderen die wél van water houden. Net als de smaken aardbei en sinaasappel, bevat ook de appelvariant al het goede van water. Het maakt water drinken lekkerder door de toevoeging van een vleugje natuurlijke appelsmaak. Net als water kan Sourcy Water met een Fruitsmaakje de hele dag gedronken worden zonder zorgen over calorieën, zoetstoffen of zuren die de tanden aantasten.

Donald Duck
Het nieuwe Sourcy Water met een appel smaak zit in een vrolijk pakje van 0,2 liter met een afbeelding van Donald Duck. Het bevat 99,8% water uit de bron in Bunnik en 0,2% natuurlijke fruitaroma’s. Water met een Fruitsmaakje van Sourcy heeft wél de smaak van fruit, maar niet de nadelen in de vorm van suiker en zuren. Dat komt door het gebruik van natuurlijk fruitaroma, dat in een minimale hoeveelheid al zorgt voor net een beetje smaak en geur. Daarnaast zijn alle smaken Sourcy Water met een Fruitsmaakje zonder E-nummers, zoetstoffen, suiker of zuren die de tandjes kunnen schaden.
Water is vies
“Water is vies, water is saai, ik lust geen water.” Een paar uitspraken van kinderen die voor ouders vaak onbegrijpelijk zijn. Water heeft toch geen smaak, hoe kan het dan vies zijn? “Aan ouders wordt geadviseerd kinderen vanaf ongeveer 5-6 jaar minimaal 1 liter water te geven. Als je kindje dan niet van water houdt en al dat vocht uit zoeter drinken moet komen, kan dat effecten hebben op bijvoorbeeld gewicht en tanden. Al op jonge leeftijd – dat kan ook al bij baby’s – beginnen met water geven kan helpen om aan de neutrale ‘smaak’ van water te wennen. Het ene kind gaat makkelijk over op water, en anderen blijven protesteren. Sourcy Water met een Fruitsmaakje is de oplossing voor kinderen die geen water willen drinken en kinderen die wel water drinken maar ook eens wat lekkers in een pakje willen”, aldus Florence Moorman van Sourcy.
Onze kinderen drinken tegenwoordig meer water met een smaakje. 
De aardbeien smaak met Mickey Mouse is hier het favoriete bij de jongens, maar omdat appel hier ook erg in de smaak valt gaan wij die zeker proberen.
Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief