Uitbreiding van de Fingerlings familie: Untamed – Baby Raptors speciaal voor jongens!

WowWee®, de toonaangevende fabrikant van innovatieve consumentenrobots en entertainmentproducten, ontketent het nieuwste fenomeen in interactief robotspeelgoed.
Introductie van UNTAMED ™ door Fingerlings® – Ferocious aan je vingertoppen!
Een reeks interactieve predatoren die je kunt trainen van vriend … tot vijand!
De eerste van de UNTAMED-wezens – de UNTAMED Raptors – brullen vanaf eind mei hun debuutlancering bij Intertoys en iets later bij Bol.com, Wehkamp en Dreamland.

De nieuwste spin-off van de waanzinnig succesvolle familie Fingerlings van WowWee, de UNTAMED Raptors, zijn levensechte wezens die woest en onvoorspelbaar zijn – in tegenstelling tot hun dwaze en schattige verre neven en nichten van Fingerlings!
Vriend of vijand – dat is aan JOU.
Laat hun woeste kant los door te schudden of porren en ze zullen brullen en sissen. Of tem de beesten door hun neus te aaien en ze zullen neuriën en spinnen.
Maar wees gewaarschuwd – deze roofvogels laten ook scheetjes!

UNTAMED Raptors zijn vier verschillende personages met elk hun eigen unieke naam en persoonlijkheid: Stealth, Blaze, Fury en Razor.
Compleet met scherpe klauwen en aangrijpende klauwen reageren deze interactieve wezens op aanraking, beweging en geluid met meer dan 40 verschillende geluiden en animaties.

Jamie & Liam zijn momenteel helemaal in to de dino’s en ik weet zeker dat als ik hun deze Untamned Raptors laat zien dat ze meteen gaan vragen om deze te mogen hebben.
Dus wie weet laten we binnenkort onze nieuwe huisdier zien 😉

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief