Kinepolis verwelkomt kinderen als superhelden bij Kids Weekend Incredibles 2

De leukste superheldenfamilie ter wereld is na 14 jaar terug in de Disney-Pixarfilm Incredibles 2! Reden voor Kinepolis om uit te pakken met een speciaal Kids Weekend op 23 en 24 juni.

Haal je superhelden-outfit maar uit de kast, want tijdens het Kinepolis Kids Weekend is er naast het bekijken van Incredibles 2 nog allerlei ander leuks te doen. Een gedeelte van de bioscoop is aangekleed in Incredibles 2-stijl; het ultieme decor voor verschillende superheldenspelletjes waarmee kinderen voor of na de film hun energie kwijt kunnen. Ook kan er volop geknutseld, gekleurd en geschminkt worden. Daarnaast krijgt ieder kind een bekertje welkomstlimonade en een leuke verrassing (op=op). Een Incredible leuk uitje gegarandeerd!

Familie vol superkrachten
In het nieuwe avontuur Incredibles 2 staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Praktische info

  • Kids Weekend: Incredibles 2
  • 23 en 24 juni
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur (Nederlandstalige versie, in 3D en 2D)
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: 135 minuten (incl. pauze)
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!

Te zien in Kinepolis Almere, Breda, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Huizen, Hoofddorp (CineMeerse), Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief