Tijdje afwezig / nieuwe werkplek

Lieve lezers!
De rust, tijd en motivatie is weer terug gekeerd om te bloggen dus wil ik dit nu heel graag weer gaan oppakken.

Soms is er al een heel leuk persbericht online gekomen en ik zal mijn tijd beter in gaan plannen om vaker te gaan bloggen.
De afgelopen periode, tijdens mijn afwezigheid, heb ik het enorm druk gehad maar had ik ook meer tijd nodig om alles op een rijtje te zetten.
Op het werk is het één en ander veranderd waardoor ik mijn tijd en energie hier echt aan moest uitbesteden.

De dagbesteding waar ik werkte is per 1 juli gesloten.
Ik hoorde het bericht begin juni, iets wat voor mij toch wel als een grote verassing kwam.
Ik was altijd wel aan toe aan een nieuwe uitdaging, maar ik wilde wel trouw blijven aan mijn cliënten en klanten die ik had.
Toen mijn bedrijfsleider van mijn organisatie waar ik werk langs kwam met dit nieuws, kwam dit toch als een klap.
Ik moest ineens na 8 jaar naar een andere werkplek. Waar ik normaal altijd alleen werkte met cliënten mocht ik nu gaan werken samen met een collega.
In die tijd moest er veel worden geregeld op het werk en volgde ik een cursus. Leuk was wel dat wij ook Liam zijn verjaardag hadden.

Ik had het idee dat het me niet veel zou doen het switchen van werkplek, maar eenmaal te zijn begonnen aan een nieuwe uitdaging merkte ik dat het me toch best veel deed. Het is niet niks dat je zomaar binnen een maand alles moet afsluiten. De vakantie van twee weken met mijn gezin heeft me heel goed gedaan.
Ik heb alles op een rijtje gezet en ben vanaf 6 augustus weer met goede moed begonnen op mijn nieuwe werkplek.

Sinds die tijd ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb super leuke collega’s waar ik mee mag werken en zijn de cliënten die ik op de dagbesteding heb een leuke nieuwe uitdaging. Het werk wat ik naast de cliënten doe is ook echt iets wat bij mij hoort: creatief zijn. De cliënten doen het werk maar wij ondersteunen ze daar waar nodig is. Momenteel is personeel bezetting minimaal dus ben ik ook extra dagen gaan werken om mijn collega’s te steunen.

Sinds eind september ben ik ook begonnen met het organiseren van de Halloween trick of treat route hier bij ons in de wijk.
Iets wat ik hartstikke leuk vind, maar ook veel tijd vergt. Voornamelijk omdat ik dit alleen moet doen.

Met de jongens gaat het ook allemaal heel goed.
Liam die begint al te wisselen van zijn melk tanden en Jamie heeft ondertussen al 4 nieuwe grote mensen tanden. Daarvan moeten er nog 2 doorkomen en zitten er ook 2 los bij hem.
Het tanden wisselen gaat hier dus gewoon door 🙂

Voor nu hou ik het even tot hier met bloggen, maar snel zal er weer een leuke blog online komen over wat we allemaal hebben beleefd de afgelopen tijd.
En dat is best wel veel!

Doeeeii en tot snel!!

 

 

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief