Kids Weekend met De Lego Film 2

Kinepolis zet De Lego® Film 2 een heel weekend lang in de spotlights tijdens het Kids Weekend op 9 en 10 februari. Geniet met je kinderen van de film én van superleuke activiteiten in de bioscoop.

Tijdens het speciale Kids Weekend op 9 en 10 februari staat Kinepolis het hele weekend helemaal in het teken van De Lego® Film 2. De bioscoop pakt uit met onder meer welkomstlimonade, spelletjes, een kleurhoek en de mogelijkheid om geschminkt te worden – allemaal in Lego®-thema. Ook krijgt elke jonge bezoeker een leuke verrassing (op=op).

Een gloednieuw Lego®-avontuur
De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapot maken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Praktische info

  • Kids Weekend: De Lego Film 2
  • 9 en 10 februari
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: n.n.b.
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer

 

The Lego Movie is hier een groot succes! Deze film staat absoluut hier op nr 1 die ze willen zien in de bioscoop.
Jamie en Liam kunnen niet wachten tot het 6 februari is.
Helaas hebben we hier geen Kinepolis in de buurt, maar CineCity in Vlissingen draait de nieuwe film natuurlijk ook.

 

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief