HEMA viert Halloween

Het is weer tijd voor het griezelfeest van het jaar. Halloween komt eraan en dit jaar komt HEMA met twee assortimenten; Dia de los Muertos en Halloween. Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd. Dit is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Denk hierbij aan slingers, potjes en bordjes. Ook heeft HEMA een thema voor Halloween waarmee jij het beste Halloweenfeestje kan geven. Hierbij hoort onder andere decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen. Vanaf 23 september kan je de Halloween artikelen vinden op hema.nl of in jouw HEMA-filiaal.

Dia de los Muertos
Vier de dag van de doden met HEMA. Dia de los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feest waar zij de doden eren door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Dit feest wordt aangekleed met doodshoofden in de meest vrolijke kleuren. HEMA heeft haar assortiment geïnspireerd op dit feest. Zo maak je jouw Halloween compleet met versieringen voor in huis zoals ballonnen en slingers. Maak je Dia de los Muertos feestje af met de partygoods zoals borden, bakjes en bekers.

Halloween party
Creëer jouw ideale Halloween party met het Halloween assortiment. HEMA heeft alles in huis voor een feestje. Versier je huis met onder andere slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes. Ook heeft HEMA een verkleedcollectie voor kids met daarbij diverse lampions voor trick or treat.

Ik ben héél benieuwd hoe deze leuke griezel producten er in het echt uit zien.
Maar ik weet zeker dat ik wel wat ga aanschaffen voor onze Halloween feestje.
Bij ons in de wijk vieren wij 26 oktober de Trick or Treat route voor kids, waarvan ik medeorganisator ben.
Maar donderdag 31 oktober moet echt een feest zijn want dan is het officieel Halloween en ben ik van plan om lekkere hapjes te maken voor in de avond. 

Wij zijn dus al helemaal in de Halloween sfeer hier in huis!

Doe jij iets in jou omgeving met Halloween?

Facebooktwitter

Hallo

Volg mij
Facebooktwitterinstagram
Archief